Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 5.3 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Nga djegja e metanit në një sasi të pamjaftueshme ajri përftohet oksid karboni dhe ujë. Shkruani barazimin kimik të reaksionit.