Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 6.3 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Shihni sërish tabelën e mësipërme. Nga gjithë informacioni i dhënë, cila nga tri lëndët e djegshme mendoni se është më e dobishme për përdorim? Shpjegoni pse.