Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 6.3 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Nga djegia e butanit (C4H10\text{C}_{4}\text{H}_{10}) formohen të njëjtat produkte si metani. Shkruani barazimin kimik të djegies së tij.