Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 5

Zgjidhja e ushtrimit 5 të mësimit 6.4 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

  1. Në një bateri me hidrogjen, cila është lënda e djegshme?
  2. Si kalojnë elektronet në këtë bateri?
  3. Çfarë funksioni ka elektroliti?