Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 8.4 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Propanoli është përbërje organike.

  1. Sa atome karboni përmban?
  2. Cilit grup i përket?
  3. Shkruani formulën e tij strukturore.