Kopertina e librit Kimia 12

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 1.2 në librin Kimia 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Graham Hill, John Holman dhe Philippa Gardom Hulme.

Pyetja

Përgjigjuni pyetjeve të mëposhtme:

  1. Sa herë më i rëndë është atomi i karbonit në krahasim me atomin e hidrogjenit?
  2. Po atomi i magnezit në krahasim me atomin e karbonit?