Kopertina e librit Kimia 12

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 1.2 në librin Kimia 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Graham Hill, John Holman dhe Philippa Gardom Hulme.

Pyetja

Atomi i cilit element është afërsisht dy herë më i rëndë se atomi i squfurit?