Kopertina e librit Kimia 12

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 2.1 në librin Kimia 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Graham Hill, John Holman dhe Philippa Gardom Hulme.

Pyetja

Cila pjesë e eksperimenteve të Tomsonit tregoi se rrezet katodike nuk mund të ishin rrezet e dritës?