Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 4.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Kostoja e një nate në hotel në disa lokalitete turistike, jepet në tabelën e dendurive. Ndërtoni një diagram me shtylla, që paraqet informacionin e mëposhtëm.