Kopertina e librit Matematika 12

Zgjidhja e ushtrimit 13

Zgjidhja e ushtrimit 13 të mësimit 1.1A në librin Matematika 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Brian Jefferson, David Bowles, Eddie Mullan, Garry Wiseman, John Rayneau, Katie Wood, Mike Heylings, Paul Williams dhe Rob Wagner.

Pyetja

Prodhimi i dy numrave të thjeshtë është numër tek.