Kopertina e librit Matematika 12

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 1.1B në librin Matematika 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Brian Jefferson, David Bowles, Eddie Mullan, Garry Wiseman, John Rayneau, Katie Wood, Mike Heylings, Paul Williams dhe Rob Wagner.

Pyetja

A është e vërtetë që "të gjithë trekëndëshat janë këndgjerë"? Përdorni një metodë të përshtatshme vërtetimi për të argumentuar përgjigjen.