Kopertina e librit Matematika 12

Zgjidhja e ushtrimit 25

Zgjidhja e ushtrimit 25 të mësimit 1.2A në librin Matematika 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Brian Jefferson, David Bowles, Eddie Mullan, Garry Wiseman, John Rayneau, Katie Wood, Mike Heylings, Paul Williams dhe Rob Wagner.

Pyetja

(36u36)12(36u^{36})^{\frac{1}{2}}