Kopertina e librit Matematika 12

Zgjidhja e ushtrimit 27

Zgjidhja e ushtrimit 27 të mësimit 1.2A në librin Matematika 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Brian Jefferson, David Bowles, Eddie Mullan, Garry Wiseman, John Rayneau, Katie Wood, Mike Heylings, Paul Williams dhe Rob Wagner.

Pyetja

125t27c123\sqrt[3]{-125t^{27}c^{12}}