Kopertina e librit Matematika 12

Zgjidhja e ushtrimit 41

Zgjidhja e ushtrimit 41 të mësimit 1.2A në librin Matematika 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Brian Jefferson, David Bowles, Eddie Mullan, Garry Wiseman, John Rayneau, Katie Wood, Mike Heylings, Paul Williams dhe Rob Wagner.

Pyetja

163416^{\frac{-3}{4}}