Kopertina e librit Matematika 12

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 1.2B në librin Matematika 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Brian Jefferson, David Bowles, Eddie Mullan, Garry Wiseman, John Rayneau, Katie Wood, Mike Heylings, Paul Williams dhe Rob Wagner.

Pyetja

  1. Gjeni syprinën e katrorit me brinjë 2s22s^2 cm.
  2. Gjeni gjatësinë e brinjës së një katrori me syprinë 25p4q625p^4q^6 cm2.