Kopertina e librit Matematika 12

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 7.1A në librin Matematika 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Brian Jefferson, David Bowles, Eddie Mullan, Garry Wiseman, John Rayneau, Katie Wood, Mike Heylings, Paul Williams dhe Rob Wagner.

Pyetja

Ju dëshironi të gjeni grupet muzikore që u pëlqejnë nxënësve të shkollës suaj. Përshkruani si mund të zgjidhni një kampion prej 40 vetash:

  1. duke përdorur kampionimin e thjeshtë rastësor;
  2. duke përdorur kampionimin me grupime.