Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 10B në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Deborah Barton.

Pyetja

Gjeni këndet që janë paraqitur me anë të shkronjave aa, bb, cc dhe dd.