Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 10E në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Deborah Barton.

Pyetja

Gjeni këndet e jashtme dhe të brendshme të pesëkëndëshit të rregullt.