Kopertina e librit TIK 11

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 1.3 në librin TIK 11 nga shtëpia botuese Ideart me autorë Etleva Smaçi dhe Ilia Ninka.

Pyetja

Më poshtë jepen disa nga sulmet kibernetike. Shpjego kuptimin e tyre.

  1. Backdoor
  2. Password crack
  3. Spoofing
  4. Man-in-the-middle