Kopertina e librit TIK 12 (me zgjedhje)

Zgjidhjet e mësimit 1.3

Zgjidhjet e ushtrimeve të mësimit 1.3 në librin TIK 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Ideart me autorë Etleva Smaçi dhe Ilia Ninka.