Kopertina e librit TIK 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 1.7 në librin TIK 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Ideart me autorë Etleva Smaçi dhe Ilia Ninka.

Pyetja

Sill shembuj të tjerë të programeve utility që gjenden në kompjuterin tënd, si p.sh., screensaver, dhe përshkruaj detyrat e secilit prej tyre.