Llojet e Shkrimit në HTML


Cili element krijon titullin me madhësi më të vogël?


Nëse duam të krijojmë një paragraf, përdorim elementin:


Cili element trash shkrimin dhe i jep një tjetër kuptim për programet e leximit të ekranit?


Nëse duam të ngremë një numër në fuqi, atëherë eksponentin e fusim brenda etiketave:


Cili element vetë-mbyllës thyen rreshtin brenda një shkrimi?


Cili element krijon një vijë ndarëse mes elementeve?


Elementi <abbr> kërkon dhe një cilësi për të treguar përshkrimin e shkurtimit brenda elementit. Ajo është: