Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 1.05 - Matja e vëllimit dhe dendësisë në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Përdorni informacionin e mësipërm për të vendosur se cila kurorë është prej ari, cila prej argjendi dhe cila është një përzierje.