Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 1.05 - Matja e vëllimit dhe dendësisë në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Përdorni informacionin e mësipërm për të llogaritur:

  1. Masën, vëllimin dhe dendësinë e lëngut.
  2. Masën, vëllimin dhe dendësinë e gurit.