Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 4.07 - Burimet e energjisë në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Jepni dy mënyra të prodhimit të energjisë elektrike, në të cilat nuk është e nevojshme djegja e një lënde djegëse dhe energjia është e ripërtëritshme.