Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 5.09 - Lëngjet dhe avujt në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Hedhim në dorë pak alkool. Kur alkooli avullon ndiejmë ftohje të dorës. Si e shpjegon teoria kinetike efektin e ftohjes?