Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 6.04 - Shpejtësia e zërit dhe jehonat në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Zëri përhapet më shpejt në:

  1. Ajër të ftohtë apo ajër të ngrohtë?
  2. Një trup të ngurtë apo një gaz?