Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 7.01 - Rrezet dhe valët e dritës në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Çfarë ndodh me dritën kur ajo bie mbi:

  1. Një letër të bardhë?
  2. Një letër të zezë?