Kopertina e librit Fizika 10-11 - Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 7.09 - Shembuj të tjerë të përdorimit të thjerrave në librin Fizika 10-11 - Pjesa I nga shtëpia botuese Erik Botime me autorë Stephen Pople.

Pyetja

Çfarë ndryshimi ka midis rregullimit të fokusimit te syri i njeriut dhe tek aparati fotografik?