Kopertina e librit Fizika 10-11: Pjesa e Parë

Zgjidhja e ushtrimit 2.1

Zgjidhja e ushtrimit 2.1 të mësimit Kapitulli 2 në librin Fizika 10-11: Pjesa e Parë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang.

Pyetja

Po qe se matni largësinë e përshkuar nga një kërmill në inç dhe kohën në minuta, cilat do të jenë njësitë e shpejtësisë?