Kopertina e librit Fizika 10-11: Pjesa e Parë

Zgjidhja e ushtrimit 7.1

Zgjidhja e ushtrimit 7.1 të mësimit Kapitulli 7 në librin Fizika 10-11: Pjesa e Parë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang.

Pyetja

Shpjegoni pse fuqia e erës dhe e dallgëve nuk mund të jenë burimi i vetëm i energjisë për një vend.