Kopertina e librit Fizika 10-11: Pjesa e Parë

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit Pyetje për Kapitullin 1 në librin Fizika 10-11: Pjesa e Parë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang.

Pyetja

Tabela paraqet katër madhësi fizike që duhen matur. Kopjojeni tabelën dhe plotësojeni atë, duke shtuar emrat e një ose më shumë instrumenteve që përdoren për të matur secilën prej madhësive.