Kopertina e librit Fizika 10-11: Pjesa e Parë

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit Pyetje për Kapitullin 10 në librin Fizika 10-11: Pjesa e Parë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang.

Pyetja

Kopjoni dhe plotësoni fjalinë e mëposhtme, duke vendosur fjalët trupat e ngurtë, lëngjet dhe gazet në vendin e duhur.

Kur materialet nxehen, si rregull, ... bymehen më ngadalë se ... dhe këta të fundit më ngadalë se ... .