Kopertina e librit Fizika 10-11: Pjesa e Parë

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit Pyetje për Kapitullin 9 në librin Fizika 10-11: Pjesa e Parë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang.

Pyetja

Kopjoni dhe plotësoni fjalitë që vijojnë.

  1. Për të shkrirë ose vluar një substancë të pastër, asaj duhet t'i japim ...
  2. Gjatë ndryshimit të gjendjes agregate të lëndës, ... mbetet konstante.