Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 11

Zgjidhja e ushtrimit 11 të mësimit Kapitulli 14 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

F.e.m. e pilës së figurës 14.17 është 2 V. Diferenca e potencialeve në skajet e njërës nga llambat është 1.2 V. Përcaktoni diferencën e potencialeve në skajet e llambës tjetër.