Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 19

Zgjidhja e ushtrimit 19 të mësimit Kapitulli 14 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Llogaritni intensitetin e rrymës që del nga bateria në qarkun e figurës 14.20.