Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 9

Zgjidhja e ushtrimit 9 të mësimit Kapitulli 14 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Me ndihmën e ligjeve të Kirkofit, përcaktoni tregimet e ampermetrave A1_1, A2_2 e A3_3 në qarkun e figurës 14.15.