Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit Kapitulli 17 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Pyetjet që vijojnë lidhen me grafikun e figurës 17.2.

  1. Sa janë I0I_0 dhe ω\omega?
  2. Shkruani ekuacionin e kësaj rryme.