Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 20

Zgjidhja e ushtrimit 20 të mësimit Kapitulli 2 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Në kapitullin 1 pamë si mund të shfrytëzohet një sensor lëvizjeje për të matur shpejtësinë dhe pozicionin e një objekti në lëvizje. Sugjeroni si mund të përdoret sensori i lëvizjes për të matur gg.