Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 21

Zgjidhja e ushtrimit 21 të mësimit Kapitulli 2 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Gjeni përbërëset xx dhe yy të secilit prej vektorëve të figurës 2.29. (Këndet në diagramë matini me raportor.)