Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit Pyetje mbi Kapitullin 16 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Çfarë janë rrymat Fuko? Jepni një shembull të një situate ku rrymat Fuko janë të dobishme dhe një ku ato janë të padëshirueshme.