Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 1.2 në librin Kimia 10-11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Shkruani nga dy veti të një substance:

  1. të ngurtë
  2. të lëngët
  3. të gaztë