Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 1.2 në librin Kimia 10-11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Gjeni të kundërtën e:

  1. vlimit
  2. shkrirjes