Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 1.2 në librin Kimia 10-11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Cila nga substancat ka pikë vlimi më të lartë, oksigjeni apo etanoli?