Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 3.1 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Metalet ndryshojnë nga njëri-tjetri. Përpiquni të jepni emrin e një metali (i cili nuk ndodhet në figurë), që nuk është:

  1. i fortë
  2. i përpunueshëm në temperaturë të zakonshme