Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 8

Zgjidhja e ushtrimit 8 të mësimit 4.1 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Përmendni xeherorin kryesor të:

  1. natriumit
  2. aluminit

Cila është përbërja kryesore e secilit xeheror?