Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 4.6 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

  1. Pse futet (fryhet) oksigjen te hekuri i shkrirë?
  2. Shkruani me fjalë reaksionin që ndodh në këtë fazë për largimin e karbonit.