Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 5.1 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Mali Everest është mbi 8,8 km i lartë. Alpinistët marrin me vete pajisje me oksigjen kur synojnë të ngjiten deri në majë. Shpjegoni përse.