Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 5.2 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Azoti përdoret për t'i mbajtur ushqimet të ngrira gjatë transportit. Cilat veti e bëjnë të përshtatshëm për këtë përdorim?