Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 5.5 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Në një enë kemi hedhur ujë deti. Si mund:

  1. Ta provoni se kjo tretësirë përmban ujë?
  2. Të provoni se nuk është ujë i pastër?
  3. Të përftoni ujë të pastër nga uji i detit?